Bijeenkomst deelnemers Kleurrijk in de Hof

Dinsdagavond 2 juli hadden wij een inspiratiebijeenkomst voor onze deelnemers. Ondanks de voetbalwedstrijd van Nederland, was er een mooie opkomst. Er zijn leuke ideeΓ«n ingebracht en we hebben de plannen op elkaar afgestemd. Iedereen bedankt voor de komst, jullie inbreng en we zijn heel blij dat jullie willen deelnemen aan Kleurrijk πŸ˜€

We gaan dit jaar ons evenement organiseren samen met het Cultureel Straatfestival Delden. Beide evenementen vullen elkaar mooi aan. We behouden als Kleurrijk in de Hof wel onze eigen identiteit en hebben onze eigen plek bij de kerk in Delden. Door onze krachten te bundelen kunnen we er een mooie dag van maken met een ruim en gevarieerd aanbod voor de bezoekers.

De evenementen vinden plaats op π™―π™€π™£π™™π™–π™œ 15 π™¨π™šπ™₯π™©π™šπ™’π™—π™šπ™§ 𝙖.𝙨. 𝙫𝙖𝙣 12.00 – 17.00 π™ͺπ™ͺ𝙧 π™žπ™£ π™π™šπ™© π™˜π™šπ™£π™©π™§π™ͺ𝙒 𝙫𝙖𝙣 π˜Ώπ™šπ™‘π™™π™šπ™£.

Ben jij lid van een vereniging of organisatie en vind je het leuk om te laten zien waarmee jullie bezig zijn? Je kunt je nog aanmelden als deelnemer van Kleurrijk in de Hof. Meer informatie vind je op onze website www.kleurrijkindehof.nl en opgeven kan via ons email: kleurrijkindehof@gmail.com.